Skip links

Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση για το έργο YouPart

Απρίλιος, 2024

08Απρ6:00 μμNext EventΠολλαπλασιαστική Εκδήλωση για το έργο YouPart6:00 μμ Βόλος, ΕλλάδαΤύπος:MeetingsΠρόγραμμα:YouPart Time has ran out! Better luck next time! Περισσότερα

Περισσότερα

Περιγραφή

Στις 8 Απριλίου 2024, ο οργανισμός CENTER FOR EDUCATION AND INNOVATION, εταίρος του “YouPart – Engage, Connect, Empower political participation of disadvantaged youth”, θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει στον Βόλο, πολλαπλασιαστική εκδήλωση για το έργο.

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να φέρει κοντά νέους εργαζόμενους από την Ελλάδα για να παρουσιάσουν το Project Result Digital Toolkit με τη συμμετοχή των πολιτών. Θα συμμετέχουν επίσης 5 νέοι εργαζόμενοι από την Κύπρο που θα προσφέρουν ανατροφοδότηση από την αναπαραγωγή της εργαλειοθήκης και της μεθοδολογίας της εκεί.

Στόχοι της πολλαπλασιαστικής εκδήλωσης, καίριοι για την διάδοση του έργου και την βιωσιμότητά του, είναι οι εξής: παρουσίαση της ψηφιακής εργαλειοθήκης, της μεθοδολογίας της καθώς και τη δυνατότητα χρήσης και αναπαραγωγής της, στους συμμετέχοντες πολίτες, η εμπειρία και δοκιμή μεθοδολογιών και τμημάτων εργαστηρίου (π.χ. πώς να διεξάγετε ένα βασικό εργαστήριο σχετικά με τη συμμετοχή των πολιτών στο κέντρο νεολαίας μου, πώς να συμμετάσχω αποτελεσματικά σε ένα τοπικό κοινοβούλιο νέων με μικρά παιδιά), η κοινή ανακάλυψη βέλτιστων μεθόδων που επιτρέπουν την ευρύτερη διάδοση της εργαλειοθήκης στα κέντρα νεολαίας και των οργανώσεων εργασίας για νέους.

Ημερομηνία & Ώρα

Απρίλιος 8, 2024, 18:00 pm

Τοποθεσία

Βόλος, Ελλάδα

X