Skip links

Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση για το έργο PANEL

Φεβρουάριος, 2024

04Φεβ6:00 μμNext EventΠολλαπλασιαστική Εκδήλωση για το έργο PANEL6:00 μμ Λάρισα, ΕλλάδαΤύπος:MeetingsΠρόγραμμα:PANEL Time has ran out! Better luck next time! Περισσότερα

Περισσότερα

Περιγραφή

Στις 4 Φεβρουαρίου 2024, η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, εταίρος του “PANEL- PANdemic emergency and E-Learning: innovative learning and teaching methodologies”, θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει στις εγκαταστάσεις της στην Λάρισα, πολλαπλασιαστική εκδήλωση για το έργο.

Στην τελική δημόσια Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της έκθεσης σχετικά με τις δυσκολίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών με χαμηλή ειδίκευση στον τομέα της πληροφορικής που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών μαθημάτων.

Επιπλέον, θα δοθούν πληροφορίες για τα πιλοτικά προγράμματα, που υλοποιήθηκαν, στους 4 τομείς εκπαίδευσης: εκμάθηση ξένων γλωσσών, καλλιτεχνικά εργαστήρια, σωματική και ψυχική ευεξία και ΤΠΕ.

Τέλος, θα παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες το τελικό κείμενο που θα περιέχει τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις μεθοδολογίες κατάρτισης για την ανάπτυξη μαθημάτων τηλεκατάρτισης σε λειτουργία ηλεκτρονικής μάθησης που σχετίζονται με τους 4 τομείς που εξετάζονται.

Ο στόχος της Πολλαπλασιαστικής Εκδήλωσης είναι να ενημερώσει τους τοπικούς ενδιαφερόμενους σχετικά με τις μεθοδολογίες για τη διεξαγωγή μαθημάτων τηλεκατάρτισης σε λειτουργία ηλεκτρονικής μάθησης, προκειμένου να εμπλακούν άτομα με χαμηλή ειδίκευση στον τομέα της πληροφορικής, ώστε να μην εγκαταλείψουν την εκπαίδευση. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί όμοια αλληλεπίδραση με τους μαθητές, την οποία έχουν συνηθίσει οι εκπαιδευτικοί από τα δια ζώσης μαθήματα.

Ημερομηνία & Ώρα

Φεβρουάριος 4, 2024, 18:00 pm

Τοποθεσία

Λάρισα, Ελλάδα

X