Skip links

Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση για το έργο FINER

Οκτώβριος, 2023

01Οκτ9:00 πμNext EventΠολλαπλασιαστική Εκδήλωση για το έργο FINER9:00 πμ Λάρισα, ΕλλάδαΤύπος:MeetingsΠρόγραμμα:FiNer Time has ran out! Better luck next time! Περισσότερα

Περισσότερα

Περιγραφή

Την 1η Οκτωβρίου 2023, η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, εταίρος του έργου “FINER: Find your INner powER”, θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει στις εγκαταστάσεις της στην Λάρισα, πολλαπλασιαστική εκδήλωση για το έργο.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της ευημερίας και του χειρισμού δύσκολων καταστάσεων, όπως η ταραχώδης περίοδος που ξεκίνησε από το ξέσπασμα του covid-19. Οι στόχοι της πολλαπλασιαστικής εκδήλωσης είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τα παραγόμενα αποτελέσματα του έργου, δηλαδή το Well Being Ebook, το Target Finder Toolkit και την πλατφόρμα Online 3D Mall, με στόχο την αξιοποίηση και τη διάδοση των αποτελεσμάτων του έργου.

Η πολλαπλασιαστική εκδήλωση θα παρέχει μια σαφή επικύρωση των παραγόμενων αποτελεσμάτων και θα αυξήσει τις δυνατότητες βιωσιμότητας μετά την περίοδο υλοποίησης του έργου. Αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν ενδιαφερόμενοι από κάθε περιοχή του οργανισμού εταίρου, ενδιαφερόμενοι από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που εργάζονται για την προώθηση της ευημερίας, νέοι ενήλικες και εκπαιδευτές ενηλίκων, καθώς και συνδεδεμένοι οργανισμοί που συνεργάζονται με τον κορυφαίο οργανισμό υποδοχής. Οι τελευταίοι θα συμβάλουν στην αύξηση του αντίκτυπου των αποτελεσμάτων του έργου, προσφέροντας μια ολιστική προοπτική σχετικά με τις πρακτικές πρόσθετων που το έργο αναδεικνύει στις υπάρχουσες.

Η ατζέντα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει: Παρουσίαση του οράματος και των στόχων του έργου · Συζήτηση για τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν με την ενδυνάμωση της ευημερίας · Παρουσίαση του PR1 «Well Being Ebook» · Παρουσίαση του PR2 «Target Finder Toolkit» και συζήτηση σχετικά με περαιτέρω πρακτικές που μπορεί να βοηθήσουν τους εκπαιδευτές ενηλίκων να βελτιώσουν την ευημερία των μαθητών · Παρουσίαση της διαδικτυακής πλατφόρμας 3D Mall · Πλοήγηση στο Online 3D Mall, προκειμένου να διευρυνθεί ο διάλογος σχετικά με τον αντίκτυπο και την επικύρωσή του · Συνεδρία Q&A, προτάσεις για επιπλέον περιεχόμενο και κοινή συζήτηση.

Ημερομηνία & Ώρα

Οκτώβριος 1, 2023, 9:00 am

Τοποθεσία

Λάρισα, Ελλάδα

X