Skip links

Ένας οδηγός για την ψηφιακή διασυνοριακή επιχειρηματικότητα χρήσιμος για κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξελίξει την επιχείρηση του!

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 αναδείχθηκε η έλλειψη ευελιξίας και ετοιμότητας του επιχειρηματικού τομέα ώστε να ανταποκριθεί στις αλλαγές που επέφερε ο ψηφιακός μετασχηματισμός στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Ως λύση απέναντι στο ζήτημα, το έργο Erasmus+ DigiER ήρθε να αναπτύξει ένα καινοτόμο και εύχρηστο εργαλείο, το οποίο θα υποστηρίξει τους επιχειρηματίες που επιιθυμούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του έργου αναπτύχθηκε ο «Οδηγός για τις στρατηγικές ψηφιακής διασυνοριακής επιχειρηματικότητας μέσα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον». Ο Οδηγός θα υποστηρίξει τους επιχειρηματίες ώστε να εξοικειθούν με επιχειρηματικές έννοιες και διαδικασίες που αφορούν τη διασυνοριακή συνεργασία με εταίρους στην Ευρώπη, την ανάπτυξη μιας επιχείρησης σε ευρωπαϊκές χώρες αλλά και τη χρήση καινοτόμων μεθόδων, όπως η επαυξημένη πραγματικότητα κ.α.

Το έργο χωρίζεται σε έξι ενότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών που αφορούν μία επιχείρηση: διαπραγμάτευση, φορολογικά συστήματα, επαυξημένη πραγματικότητα, αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ, πληρωμές χωρίς μετρητά και αγοραστική συμπεριφορά.

Για να αποκτήσετε τον οδηγό και να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://digier.erasmus.site/el/project-results/

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του: https://digier.erasmus.site/el/

X