Skip links

Διακρατική Αναφορά για τις Περιφέρειες – PIP

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρώτο πνευματικό αποτέλεσμα, PIP Διακρατική Αναφορά: Peripheries Αναφορά Έξυπνων Πρακτικών και Προκλήσεων, του έργου μας, PIP: Prospects In Peripheries (PIP) είναι έτοιμο!

Το πρώτο πνευματικό αποτέλεσμα (ΙΟ1) συνιστά μια καταγραφή των προκλήσεων και των προοπτικών στις περιφέρειες όσον αφορά τις έξυπνες πρακτικές και τις ιστορίες για το πώς ορισμένες από τις περιφερειακές περιοχές της ΕΕ κατόρθωσαν να μετατρέψουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης.

Το IO1 θα δημιουργήσει μια έκθεση χαρτογράφησης για θέματα που αντιμετωπίζουν οι περιφέρειες, προκλήσεις και τις πιθανές ευκαιρίες στις περιοχές. Αποτελείται από τη δημιουργία 2 ομάδων-στόχων ανά χώρα (περιφερειακοί πολίτες και οργανώσεις / επιχειρήσεις), μια διεξοδική έρευνα, συνεντεύξεις, εθνικές εκθέσεις και έναν τελικό οδηγό.

Το PIP είναι ένα 24μηνο πρόγραμμα Erasmus + ΕΕ που περιλαμβάνει 7 οργανισμούς από 7 ευρωπαϊκές χώρες που εργάζονται για την ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών μεθόδων για τη συμμετοχή των NEET στην αγορά εργασίας, καθώς και για την προώθηση του επιχειρηματικού τους πνεύματος και ιδιαίτερα των βιώσιμων ιδεών στις πόλεις των εταίρων: αυτό σημαίνει ότι το έργο «PIP» συμβάλλει οικοδομώντας τις προοπτικές και τις οικονομίες των επαρχιών/περιφερειών.

Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε το πρώτο πνευματικό μας αποτέλεσμα και να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των στόχων που τέθηκαν σε αυτό το πνευματικό αποτέλεσμα, καθώς και των δραστηριοτήτων του έργου στην τρέχουσα κατάσταση, λόγω της πανδημίας.

Λήψη Διακρατικής Αναφοράς για τις Περιφέρειες PIP

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα: http://peripheries.eu/

X