Skip links

Κοινή Εκδήλωση Κατάρτισης προσωπικού για το Έργο PIP στη Μάλαγα

Η σύμπραξη του ευρωπαϊκού έργου PIP: Prospects in peripheries, ολοκλήρωσε με επιτυχία την Κοινή Εκδήλωση Κατάρτισης προσωπικού στη Μάλαγα, στις 23 με 27 Ιουνίου. Λόγω των εθνικών περιορισμών από την πανδημία του Covid-19, ορισμένοι από τους εταίρους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στη Μάλαγα και να λάβουν μέρος στην εκπαίδευση, οπότε η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εταίροι από όλες τις χώρες της σύμπραξης. Ο οργανισμός που φιλοξένησε την εκδήλωση ήταν η Asociación de DesarrolloSocial Participativo IMAGINA, με έδρα την Ισπανία.

📢 Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση –>

Ο κύριος στόχος της εκπαιδευτικής αυτής εκδήλωσης ήταν η λεπτομερής παρουσίαση των στρατηγικών, καθώς και των διαδικασιών κατάρτισης που επιλέχθηκαν από τους εταίρους, οι οποίες θα περιληφθούν στο Toolkit. Επιπλέον, μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης, όλοι οι εταίροι κατάφεραν να εντοπίσουν τα αδύναμα και τα δυνατά σημεία των περιεχομένων των παρουσιάσεων και επίσης να λύσουν κάθε απορία που τυχόν είχαν.
Η Κοινή Εκδήλωση Κατάρτισης προσωπικού ξεκίνησε με τις παρουσιάσεις των μεθοδολογιών Cookbook που κάθε εταίρος είχε προετοιμάσει. Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι εταίροι εφάρμοσαν μια διαδικασία πολλαπλής αξιολόγησης τόσο για τις διαδικασίες κατάρτισης όσο και για τις στρατηγικές, καθώς και για τον απολογισμό της εκδήλωσης στο σύνολο της.
Τέλος,οι εταίροι συμφώνησαν από κοινού για τις επερχόμενες εργασίες και έθεσαν τις προθεσμίες τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή εφαρμογή του έργου PIP.
X