Skip links

Το έργο e-Seller αποτελεί μία ευκαιρία για την εξέλιξη του ηλεκτρονικού λιανικού εμπορίου!

Το έργο e-Seller αποτελεί ένα 24μηνο έργο Erasmus+ που απευθύνεται σε επιχειρηματίες του λιανικού εμπορίου που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή εποχή.

Κατά τη διάρκεια του έργου, οι εταίροι οργανισμοί από τη Γερμανία, την Ελλάδα και την Πολωνία θα αναπτύξουν δύο πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Το πρώτο αφορά την έκδοση μίας αναφοράς που θα παρουσιάζει την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του ηλεκτρονικού λιανεμπορίου στις χώρες εταίρους. Το δεύτερο θα αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε εκπαιδευτές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, με σκοπό να ενισχύσουν τους επιχειρηματίες λιανικού εμπορίου στη ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεών τους.

Την τρέχουσα περίοδο, το πρώτο αποτέλεσμα είναι έτοιμο και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για το ευρύ κοινό, το επόμενο διάστημα!

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο e-SELLER αλλά και να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες εξελίξεις, μπορείτε να παρακολουθείτε το έργο μέσω του Facebook, του Instagram, του LinkedIn και του Website του!

X