Skip links

Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση για το έργο BRAND

Μάρτιος, 2024

15Μαρ6:00 μμNext EventΠολλαπλασιαστική Εκδήλωση για το έργο BRAND6:00 μμ Λάρισα, ΕλλάδαΤύπος:MeetingsΠρόγραμμα:BRAND Time has ran out! Better luck next time! Περισσότερα

Περισσότερα

Περιγραφή

Στις 15 Μαρτίου 2024, η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, εταίρος του “BRAND- Boosting youth towards Responsible and sustainAble choices in fashioN inDustry”, θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει στις εγκαταστάσεις της στην Λάρισα, πολλαπλασιαστική εκδήλωση για το έργο.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και την υπεύθυνη κατανάλωση στη βιομηχανία της μόδας. Δεδομένης της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού και του ρυθμού με τον οποίο η βιομηχανία της μόδας χρησιμοποιεί τους φυσικούς πόρους, έχει μεγάλη σημασία η προώθηση βιώσιμων τρόπων ζωής της μόδας.

Η Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση θα στοχεύσει στις ακόλουθες ομάδες:

– Νέοι ηλικίας από 15 έως 25 ετών

– Νέο εργαζόμενοι, κοινωνικοί λειτουργοί, προπονητές και μέντορες νέων

– Ενδιαφερόμενους σε σχέση με τους στόχους των έργων: Εκπαιδευτές/παρόχους ΕΕΚ, εκπαιδευτικές μονάδες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων λιανικής μόδας, εκπρόσωποι της βιομηχανίας μόδας κ.λπ., τεχνολογικά ιδρύματα, σχολές σχεδιασμού και μόδας.

Η Ατζέντα της πολλαπλασιαστικής εκδήλωσης θα περιλαμβάνει παρουσίαση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών αναγκών που οδηγούν στην υλοποίηση του έργου και επίσης την παρουσίαση του έργου και των PR του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα δημιουργηθεί ένα hashtag για την ενημέρωση για το τι συμβαίνει και θα ληφθούν φωτογραφίες για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς των δραστηριοτήτων διάδοσης και εκμετάλλευσης μετά την εκδήλωση.

Οι στόχοι της πολλαπλασιαστικής εκδήλωσης ευθυγραμμίζονται με τους γενικούς στόχους του έργου BRAND και με την επιθυμία της κοινοπραξίας να επηρεάσει όσο το δυνατόν περισσότερους σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Η Πολλαπλασιαστική Εκδήλωση στοχεύει να προσφέρει βαθιά γνώση σχετικά με την έννοια της οικολογικής μόδας σε νέους και νέους εργαζόμενους και να προωθήσει μια σειρά ηθικών, οικολογικών και βιώσιμων στάσεων απέναντι στη βιομηχανία της μόδας. Επιπλέον, μέσω της εκδήλωσης, η κοινοπραξία θα εισαγάγει επίσημα όλα τα ψηφιακά εργαλεία και το περιεχόμενο που ετοίμασαν οι εταίροι, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους νέους και να εξοπλίσει τους νέους εργαζόμενους.

Ημερομηνία & Ώρα

Μάρτιος 15, 2024, 18:00 pm

Τοποθεσία

Λάρισα, Ελλάδα

X