Skip links

Το Πρώτο και Δεύτερο Πνευματικό Αποτέλεσμα του έργου EKS είναι έτοιμα!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα δύο Πνευματικά Αποτελέσματα του έργου, το Παιχνίδι Προσομοίωσης EKS και το Διδακτικό Εγχειρίδιο EKS, είναι έτοιμα!

Το Παιχνίδι Προσομοίωσης (IO1) επικεντρώνεται στη βελτίωση των δεξιοτήτων προσφέροντας 5 σενάρια που επιτρέπουν στους χρήστες να αναπτύξουν τις ακόλουθες δεξιότητες: σύνθετη επίλυση προβλημάτων, κριτική σκέψη, δημιουργικότητα, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και συντονισμός με άλλους. Το παιχνίδι θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης των ατόμων που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, κατάρτισης και εργασίας, διαμορφώνοντας τη νοοτροπία τους και επιδεικνύοντας μια επιχειρηματική πορεία, κάτι που θα επηρεάσει τις μελλοντικές αποφάσεις τους. Ως προστιθέμενη αξία, ο αντίκτυπος του παιχνιδιού μπορεί επίσης να φανεί στους εκπαιδευτικούς.

Όσον αφορά το δεύτερο Πνευματικό Αποτέλεσμα, ο στόχος του Διδακτικού Εγχειριδίου είναι να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες στη χρήση του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής τους μάθησης. Θα περιλαμβάνει την περιγραφή των κανόνων του παιχνιδιού, με βαθμολογίες και χρήσιμες συμβουλές παρουσιασμένες με ελκυστικό τρόπο, επεξηγήσεις για τις δεξιότητες που πρέπει να αποκτηθούν και τους λόγους που αυτές είναι σημαντικές. Ο αντίκτυπος, παρόμοιος με τον αντίκτυπο του παιχνιδιού, αναμένεται να είναι σημαντικός καθώς το εγχειρίδιο θα φτάσει όχι μόνο στα άτομα εκτός εκπαίδευσης, κατάρτισης και εργασίας, αλλά και αργότερα, μέσω της εντατικής διάδοσής του, και ο αντίκτυπο θα είναι εμφανής και στο ευρύ κοινό και θα αποτελέσει σημαντικό σημείο για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για το μέλλον.

Μπορείτε να βρείτε τα Πνευματικά Αποτελέσματα εδώ: https://eks.erasmus.site/results/

X